با استفاده از نشانگرهای تغذیه‌ای می‌توان با انتخاب مواد غذایی مناسب‌تر موجب حفظ و ارتقاء سلامت شد

27 تير 1403
کارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان گفت: نشانگرهای رنگی بر روی محصولات غذایی کمک می‌کند تا زمانی که قصد خرید یک محصول غذایی داریم انتخابی متناسب با حفظ و ارتقاء سلامت خود داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مهندس مجتبی عارف آزاد بیان داشت: بر روی مواد غذایی نشانگر یا برچسب تغذیه‌ای وجود دارد که میزان پنج شاخص مهم در سلامتی یعنی انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس را نشان می‌دهد و مردم می‌توانند با استفاده از این نشانگر محصول سالم‌تری را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: بر روی این نشانگرها سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز وجود دارد که سبز به معنی کم و یک انتخاب مطمئن و سالم، نارنجی به معنی متوسط و یک انتخاب نسبتاً خوب و قرمز به معنی مقدار زیاد و نشانه یک انتخاب ناسالم خواهد بود.

کارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان اظهار داشت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای به‌منظور مقایسه یک محصول با یک محصول دیگر نیست بلکه مقایسه یک محصول با تولید متفاوت است.

مهندس عارف آزاد تصریح کرد: اگرچه نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای روی یک محصول نشان می‌دهد که یک محصول با ویژگی‌های متفاوت تولید می‌شوند، اما همه آن‌ها مطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و تحت شرایط مورد تائید اجازه تولید دارند.

وی افزود: هر فردی باید یک ماده غذایی را متناسب با شرایط جسمی خود انتخاب کند و این‌یک مسئله بسیار مهم است.

کارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان تأکید کرد: بر روی محصولات غذایی یک سیب سبزرنگ وجود دارد که عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته‌شده است و همواره مردم باید جهت اطمینان از سلامت ماده غذایی، محصولات غذایی دارای این نشان را انتخاب کنند.

 

 

 

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 


کلمات کلیدی:
نشانگرهای.تغذیه     حفظ.سلامت     مهندس.مجتبی.عارف‌آزاد     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.تنگستان    

تاریخ بروز رسانی:   27 تير 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >