به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، فاطمه محمدی در جشنواره صبحانه سالم که به مناسبت هفته جهانی قلب در تنگستان برگزار شد، بیان داشت: صبحانه اغلب بهعنوان مهمترین وعده غذایی در روز شناخته میشود و تحقیقات جدید نشان داده است که انتخابهای ما در این وعده میتواند تأثیر مستقیمی بر سلامت قلبی داشته باشد.
کارشناس بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان تنگستان با تأکید پرنقش مهمی که صبحانه در کنترل بیماریهای قلبی-عروقی ایفا میکند اظهار داشت: خوردن صبحانه میتواند موجب تنظیم اشتها و بهبود حساسیت بدن به انسولین شود زیرا مقاومت به انسولین منجر به دیابت نوع ۲ میگردد که خود یک عامل خطر برای بیماریهای قلبی-عروقی است.
کارشناس بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان تنگستان تأکید کرد: یکی از فواید خوردن صبحانه مصرف شیر و انواع لبنیات است که موجب جذب کلسیم در بدن میشود زیرا کمبود کلسیم در بدن موجب افزایش فشارخون و درنتیجه ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میگردد.
محمدی با توصیه به استفاده کمتر از نان باگت، نان ساندویچی و بهطورکلی نانهایی که با آرد سفید تهیهشدهاند و فاقد سبوس میباشند تصریح کرد: بهترین نان ازنظر مقدار سبوس نان سنگک و نان جو است که بهتر است در وعده صبحانه مصرف شود.
انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید