به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، آذین صبوری عنوان کرد: تغییر شیوه زندگی از یکسو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و پرکالری روند اضافهوزن، چاقی بیماریهای ناشی از آن مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماریهای قلبی- عروقی افزایش میدهد.
وی افزود: رستوران رفتن یکی از بهترین اوقات است، پس وقتی در رژیم غذایی به سر میبرید از رستوران رفتن پرهیز نکنید.
صبوری اظهار داشت: هرگز با شکم گرسنه وارد رستوران نشوید، بهترین زمان برای رفتن به رستوران هنگامی است که هنوز گرسنگی به اوج خود نرسیده است.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم اضافه کرد: بهتر است از قبل در مورد نوع غذایی که میخواهید سفارش دهید، تصمیم بگیرید، تعیین غذا از قبل موجب میشود که بهطور ناگهانی و در لحظه آخر ناچار به انتخاب غذای پرکالری نشوید.
وی یادآور شد: آرامآرام غذا بخورید و از هر لقمه آن لذت ببرید و در میان لقمهها قاشق و چنگالتان را روی میز بگذارید تا کامل لقمه را نجویدهاید لقمه دیگر را برندارید.
صبوری گفت: وقتیکه ظرف پر از غذا جلوی شما است دلیلی ندارد که تا انتها آن را بخورید و اضافه غذای خود را در ظرف مخصوص غذا گذاشته و برای یک وعده دیگر به منزل ببرید.
وی ادامه داد: همراه غذای خود یک ظرف سالاد یا سبزیهای فصل سفارش دهید و برای خوردن سالاد به جای سس مایونز از روغنزیتون یا آبلیمو استفاده کنید.
این کارشناس گفت: بهتر است ماهی، مرغ و یا گوشت کباب شده به جای انواع سرخ شده سفارش دهید، استفاده از لیمو، پودر سبزیهای و ادویهجات به جای سس های پرچرب مناسبتر خواهد بود.
صبوری عنوان کرد: از مصرف کره همراه با غذا (چلوکباب، زرشکپلو) خودداری کنید، استفاده از نوشابه حتی از نوع رژیمی به اضافهوزن و چاقی کمک میکند.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم اضافه کرد: بهتر است در حین غذا نوشیدنی استفاده نشود و در پایان غذا نیز نوشیدن دوغ کمنمک بدون گاز مناسبتر خواهد بود.
انتهای پیام/ م.ب ۳۰۶۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید