مهندس پرویز احمدی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی و ضرورت تداوم اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان کشوری، طرحهای سلامت دهان و دندان نظیر وارنیش فلوراید و هم اکنون طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی باهدف ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی و افزایش تعداد دانشآموزانی که فاقد مشکل دندانی شدهاند انجام میشود.
وی ادامه داد: در شهرستان دشتی نیز با توجه به اهمیت بهداشت دهان و دندان گروه سنی ۶ تا ۱۴ سال به علت شیوع بالای پوسیدگی دندان و موقعیت خاص سنی از نظر تکامل دندانهای دائمی از یکسو و شکلگیری باورها، عادات و سبک زندگی از سوی دیگر، کلینیک سیار دندانپزشکی به ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش آموزان در مناطق روستایی، دوردست و فاقد دسترسی کافی به این خدمات و همچنین منطقه عشایر با کلینیک سیار توسط دندانپزشکان و بهداشتکاران میپردازد.
مهندس احمدی اظهار داشت: با شروع سال تحصیلی طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی ویژه دانش آموزان پایه ششم و هفتم در مدارس ابتدایی آغاز گردید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در سال گذشته این شهرستان رتبه نخست در انجام دهگردشی و ارائه خدمات توسط کلینیک سیار دندانپزشکی در استان داشته است که در مجموع ۸۵ دهگردشی، هزار و ۸۹۰ خدمت آموزش، هزار و ۸۹۰ خدمت معاینه دندانپزشکی، ۴۹۰ خدمتترمیم، ۵۱ خدمت جرمگیری و کشیدن ۱۷۰ دندان شیری به دانش آموزان، زنان باردار و زنان شیرده تا یک سال پس از زایمان ارائه شده است.
مهندس احمدی عنوان کرد: در راستای اجرای طرح عاری از پوسیدگی ویژه دانش آموزان پایه ششم و هفتم ۵٫ مدرسه در پایه ششم و هفتم در سال گذشته عاری از پوسیدگی شدند که این شبکه در نظر دارد با برنامهریزی بلندمدت مدارس بیشتری از این شهرستان را نسبت به سال گذشته عاری از پوسیدگی کند.
انتهای پیام/ ا.ح ۳۰۴۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید.