کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در حاشیه این بازدید گفت: در این بازدید سفیران سلامت دانشآموزی از روند تولید و عرضه نان سبوسدار در نانوایی سعید شهر بردستان آشنا شدند.
شریفه ضمیری با بیان اینکه سبوس گندم سرشار از فیبر و موادی همچون منگنز، منیزیم و اسیدفولیک است، گفت: فیبرها مواد غیرقابل هضمیاند که فواید بسیاری از جمله تسهیل حرکت مواد غذایی در اندامهای گوارشی و جذب بهتر مواد غذایی را به همراه دارد.
وی افزود: فیبر از طریق مکانیسمهای گوناگونی بر کنترل وزن مؤثر است، سرعت گوارش را کند و احساس سیری را طولانیتر میکند.
ضمیری ادامه داد: سبوس در پیشگیری از بیماریهایی مانند سرطان، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی مؤثر است و با وجود ویتامین B3 یا همان «نیاسین» موجود در سبوس، ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت نوع ۲ را تا حدود ۲۰ درصد کاهش میدهد.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید