کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان:
مردم از خرید روغن‌های سنتی خودداری کنند

1 دی 1403
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: باید از خرید و مصرف روغن‌های سنتی مثل روغن‌های کنجد که با روش پرس سرد در معرض دید افراد تهیه می‌شود خودداری کرد.

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، سودابه زارع بیان داشت: باید از خرید و مصرف روغن‌های سنتی مثل روغن‌های کنجد که با روش پرس سرد در معرض دید افراد تهیه می‌شود خودداری کرد و بهتر است از روغن‌های کنجد تولید کارخانه‌ای استفاده شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: فرهنگ‌سازی درباره نقش روغن‌ها در برنامه غذایی سالم، اصلاح باورهای نادرست درباره چربی‌ها، ترغیب به مصرف روغن کانولا، آشنایی جامعه با خطرات اسید چرب ترانس و انتخاب مواد غذایی بدون ترانس باید موردتوجه جامعه قرار گیرد.

زارع تصریح کرد: اسید چرب ترانس یکی از اسیدهای مضر برای سلامتی است که مردم می‌توانند در هنگام خرید مواد غذایی با توجه به برچسب تغذیه‌ای ماده غذایی، مواد غذایی که بدون ترانس یا ترانس بسیار پایین هستند را انتخاب و استفاده نمایند.

وی ادامه داد: اسید چرب ترانس در شکلات، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه کلیه کیک و شیرینی‌های موجود در کافه‌ها، شیرینی فروشی‌ها، دونات، کراکر، کوکی، برخی از روغن‌های نیمه جامد، اسنک و چیپس و کافی میکس وجود دارد.

زارع تأکید کرد: قبل از سرخ کردن ماده غذایی در صورت امکان باید آن را با دستمال تمیز خشک کرد زیرا رطوبت موجود در ماده غذایی در حین سرخ کردن موجب تسریع در فساد روغن می‌شود که خود سبب کاهش کیفیت روغن مصرفی می‌گردد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان خاطرنشان کرد: بهترین روغن برای سرخ کردن روغن مخصوص سرخ کردن و برای پخت‌وپز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن‌زیتون است.

زارع افزود: روغن مخلوط که توسط برندهای مختلفی تولید می‌شود، اکثراً ترکیبی از روغن‌های آفتابگردان، سویا و کانولا است و بر همین اساس، روغن‌های مخلوطی ارزش تغذیه‌ای بالاتری دارند که در ترکیب آن‌ها روغن کانولا با درصد بالایی استفاده‌شده باشد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان بابیان اینکه براي پيشگيري از بیماری‌های قلبي عروقي، لازم است مصرف چربي و روغن را كاهش داد یادآوری کرد: مصرف بیش‌ازحد روغن‌ها علاوه بر ايجاد چاقي، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبي عروقي و برخي از انواع سرطان‌ها را نيز افزايش می‌دهد.

 

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
روغن.کنجد     روغن.های.سنتی     شبکه.بهداشت.تنگستان     سودابه.زارع    

تاریخ بروز رسانی:   1 دی 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >