دکترعبدالرحیم دادجو گفت: کمیته استقبال با تعدادی از نیروهای آموزش دیده مرکز در خصوص بیماری کرونا تشکیل شده است تا ضمن ارایه خدمات درمانی ضروری، التیام خاطری برای ایشان و همراهانشان باشد و مردم اطمینان داشته باشند در کنار آنان هستیم و با امکانات موجود بهترین خدمات را در اختیار حجاج قرار می دهیم.
وی با ارایه اطلاعاتی در مورد این بیماری افزود: معتقدم کرونا ویروس میتواند خطرناک باشد، این نخستین اصلی است که همگان باید به آن توجه کنند و در مورد رعایت اصول بهداشتی در برخورد با آن نظیر دست دادن با فرد مشکوک، روبوسی نکردن و در معرض ترشحات تنفسی دیگران قرار نگرفتن باید دقت نظر و توجه داشته باشند ،چرا که ماهیت ویروس هنوز بدرستی مشخص نیست ، علائمی گاها" مثل سرماخوردگی از طیف خفیف تا شدید ایجاد می کند، و از آن گذشته درمان قطعی ندارد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان گفت: سیستم اورژانس پیش بیمارستانی در حالت آماده باش کامل به سر می برد، برنامه آموزشی در خصوص دستورالعملهای لازم ، تدوین و درحال اجراست.
دکتر دادجو خاطرنشانکرد: وسایل حفاظت شخصی افراد و پرسنل حاضر در صحنه تدارک دیده شده و با هماهنگی مسئولین اورژانس 115 در سطح استان در اختیار تیمهای آماده قرار میگیرد .
این مقام مسئول گفت: ستاد هدایت عملیات بحران نیز در این خصوص فعال شده، دستوالعملهای لازم در اختیار ستاد هدایت و اطلاعرسانی اورژانس و مراکز پیام در سطح شهرستانها قرار گرفته است و تمامی اینها برای حصول بهترین نتیجه و صحیحترین خدمت برنامهریزی شده است.
مرس یا کرونا (نشانگان تنفسی خاورمیانه ) ویروسی از خانواده سارس، یک بیماری ویروسی است که احتمال ابتلا کودکان بیشتر است و این ویروس از راه هوا بوسیله عطسه و سرفه تماس فردی مانند لمس کردن و دست دادن ، بوسیدن ویا تماس با ترشحات و مایعات بدن فرد آلوده انتقال مییابد .
این بیماری اولین بار در خاورمیانه (عربستان و اردن ) گزارش شده که 4 گروه اصلی دارد و به تدریج به اروپا و آفریقا سرایت کرد و درحال حاضر کشورهایی از جمله عربستان، اردن، تونس، قطر، امارت متحده عربی، انگلیس، فرانسه و ایتالیا راه یافت.
شستن مداوم دستها ورعایت بهداشت فردی ، تنها راه مبارزه با این ویروس است .
انتهای پیام/ 1022