به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ در حین اجرای این طرح، بازرسین ضمن بازرسیهای مکرر از تمامی قنادیهای تحت پوشش شهرستان بوشهر بر رعایت تمامی موازین بهداشتی از جمله پوشیدن روپوش دریافت کارت معاینه پزشکی و گواهینامه بهداشت عمومی کارکنان، بهسازی محیط ، رعایت نظافت عمومی محل کسب ، تهیه مواد اولیه سالم وتازه تاکید کردند.
در این بازدید اطمینان از سلامت محصولات تولیدی، از تمامی شیرینی و کیکهای تولیدی نمونه برداری وجهت انجام آزمایشهای میکروبی وشیمیایی به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردیده است .
لازم به توضیح است درحین نظارت وکنترل بهداشتی از صنوف مورد نظر، تعدادی قنادی فروشی به عنوان متخلف بهداشتی شناسایی وبه مراجع قضایی معرفی شدند و2باب از این مغازهها توسط بازرسین بهداشت محیط پلمپ گردید.
انتهای پیام/ ز.ر3000