تشدید نظارت‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان بر صنوف حساس غذایی در ماه مبارک رمضان

18 خرداد 1395
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بر صنوف غذایی در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تشدید نظارت‌ها بر صنوف حساس به‌ویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان، ازجمله آش فروشی‌ها، شیرینی‌پزی‌ها و نانوایی از ابتدای خردادماه به‌صورت صبح و بعدازظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرارگرفته است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
مهندس فاطمه حسینی افزود: نمونه‌برداری از مواد غذایی حساس به‌ویژه زولبیا و بامیه ازلحاظ بررسی‌های میکروبی، شیمیایی و استفاده از رنگ‌های مجاز به‌طور مرتب انجام می‌گیرد و در همین زمینه جلسه آموزشی ویژه این صنوف برگزار و آموزش‌های لازم به متصدیان داده شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اشاره به با صنوف متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد اضافه کرد: نظارت و بازدید از مساجد، حسینیه‌ها و اماکن مذهبی از دیگر فعالیت‌های ویژه ماه مبارک رمضان است.
مهندس حسینی اظهار کرد: تشدید نظارت بر دستگاه‌های آب‌رسانی و منابع آب با تشدید کلر سنجی و نمونه‌برداری‌های آب نیز از دیگر فعالیت‌های ویژه ماه مبارک رمضان است.
انتهای پیام/ س.غ 3030

کلمات کلیدی:
طرح.تشدید.نظارت     صنوف.مواد.غذایی     مهندس.فاطمه.حسینی     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   18 خرداد 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >