کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تشدید نظارتها بر صنوف حساس بهویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان، ازجمله آش فروشیها، شیرینیپزیها و نانوایی از ابتدای خردادماه بهصورت صبح و بعدازظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرارگرفته است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
مهندس فاطمه حسینی افزود: نمونهبرداری از مواد غذایی حساس بهویژه زولبیا و بامیه ازلحاظ بررسیهای میکروبی، شیمیایی و استفاده از رنگهای مجاز بهطور مرتب انجام میگیرد و در همین زمینه جلسه آموزشی ویژه این صنوف برگزار و آموزشهای لازم به متصدیان داده شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اشاره به با صنوف متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد اضافه کرد: نظارت و بازدید از مساجد، حسینیهها و اماکن مذهبی از دیگر فعالیتهای ویژه ماه مبارک رمضان است.
مهندس حسینی اظهار کرد: تشدید نظارت بر دستگاههای آبرسانی و منابع آب با تشدید کلر سنجی و نمونهبرداریهای آب نیز از دیگر فعالیتهای ویژه ماه مبارک رمضان است.
انتهای پیام/ س.غ 3030