به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسین بهداشت محیط و حرفهای باهدف تأمین سلامت مصرفکنندگان، تمامی محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد مینمایند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی بهویژه صنوف حساس کنترل میشود و در این راستا بازرسین بهداشت محیط، کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی دقیق قرار میدهند.
مهندس ندا عالی حسینی افزود: در این بازرسیها دریکی از مراکز عرضه مواد غذایی، مقدار 108 کیلوگرم کالباس و سوسیس به دلیل تقلب در درج تاریخ تولید و انقضا شناسایی و معدوم گردید و پرونده متخلف به مراجع قضایی ارجاع و به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و دراینارتباط تاریخهای تولید، انقضا و شرایط نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار میگیرد و با اینوجود در صورت رؤیت تقلبات مواد غذایی در سطح عرضه، با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی و عاجل به عمل خواهد آمد.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهـروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد.
انتهای پیام / ا.س 3000