به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت بوشهر؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط بوشهر اعلام کرد: در راستای اجرای قانون ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و بهمنظور جلوگیری از عرضه مواد دخانی (قلیان و سیگار) در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی بهویژه سفرهخانهها، قهوهخانهها و رستورانها، طرح تشدید و کنترل با حضور 35 نفر از بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در قالب 13 اکیپ به مرحله اجرا درآمد.
مهندس ندا عالی حسینی اظهار داشت: در این طرح یکروزه تعداد 49 سفرهخانه و قهوهخانه، چایخانه، کافیشاپ و رستوران در سطح شهر بوشهر بر اساس مقررات بهداشت محیط مورد بازرسی و پایش قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: برای کاهش استعمال دخانیات اراده و عزم ملی، فرهنگسازی عمومی، تعامل دستگاههای دولتی و نقش والدین و آموزشوپرورش در جوانان بسیار حایز اهمیت میباشد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط بوشهر بیان کرد: بدیهی است که نظارت و پایش ها بهمنظور جلوگیری از عرضه قلیان در سفرهخانهها و قهوهخانهها بهطور مستمر ادامه داشته و در صورت رؤیت تخلفات بهداشتی طبق قانون ماده 13 با متخلفین برخورد جدی خواهد شد.
همچنین سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد.
انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید