به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، خلیل جوکار گفت: طرح سلامت نوروزی از ۲5 اسفندماه در شهرستان آغاز و تا ۱۵ فروردینماه ادامه داشت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان اضافه کرد: بازرسیها بهصورت روزانه در قالب یک تیم بازرسی (شامل 10 بازرس) و یک تیم نظارتی (شامل 5 کارشناس) در زمینه کنترل مواد غذایی، بررسی وضعیت بهداشتی مراکز، اماکن و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی، اماکن حساس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اقامتی و سامانههای آبرسانی انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از 595 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شهرستان کنگان انجامشده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: در این مدت تعداد 32 مورد اخطاریه صادر شد و یک مورد متخلف به مراجع قضایی معرفی و با هماهنگی دادستان و نیروی انتظامی، یک مورد از صنوف متخلف پلمب شد.
جوکار افزود: در طول اجرای برنامه سلامت نوروزی میزان مواد غیرقابلمصرف مشاهده و جمعآوری شده نسبت به سالهای گذشته بسیار کمتر بوده و فقط 5 کیلوگرم بود که معدوم شد.
وی بیان کرد: 334 مورد کلر سنجی و 494 موردسنجش پرتابل از آب آشامیدنی شهرستان کنگان، 47 نمونه میکروبی آب و 28 مورد نمونه مواد غذایی نان گرفته شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگان با اشاره به بررسی و پیگیری فوری 6 مورد خبر و شکایت مردمی در سامانه 190 و 12 مورد بهصورت تلفنی و حضوری در همین دوره زمانی خاطرنشان کرد: شهروندان مشکلات بهداشتی را از طریق سامانه 190 به شبکه بهداشت و درمان اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/ م. س 3070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید