لیلا نامی نظری در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: برنامه ملی خود مراقبتی بهعنوان پنجمین برنامه ملی تحول سلامت در حوزه بهداشت طراحی شده است.
نامی نظری تصریح کرد: خود مراقبتی سازمانی فرآیندی انتخابی مشارکتی و فعال برای ارتقای سلامت یک سازمان است که توسط ائتلافی از اعضای سازمان، طراحی، اجرا، پایش و ارزشیابی میشود.
وی تصریح کرد: هدف از انجام این برنامه ایجاد محیط کار سالم از طریق اجرای برنامهها و خطمشیهای ارتقای سلامت در محل کار، خلق محیط فیزیکی و فرهنگ حمایتی و تشویق به داشتن سبک زندگی سالم با همکاری کارکنان و کارفرمایان بیان کرد.
نامی نظری خاطرنشان کرد: این برنامه در ادارات و سازمانهایی که حداقل دارای 20 نفر هستند با تشکیل شورای ارتقای سلامت و تدوین برنامه عملیاتی، اجرا، پایش و ارزشیابی برنامه انجام میگیرد.
کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان در خصوص چگونگی اجرای این برنامه گفت: کارشناسان واحدهای ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت، سازمانها و ادارات دولتی و غیردولتی تحت پوشش خود را شناسایی کرده و پس از هماهنگی با مسئولین آنها، به آن اداره یا سازمان مراجعه مینمایند.
لیلا نامی نظری تصریح کرد: کارشناسان بهداشتی در نشستی که با اعضای شورای ارتقای سلامت آن اداره برگزار میکنند، برنامه عملیاتی خود مراقبتی آن اداره یا سازمان را تدوین کرده، مشکلات احتمالی موجود را بررسی نموده و پس از سه ماه برنامه، پایش و ارزشیابی میگردد.
انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید