به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، دکتر قاسم برجوئیفرد در دومین مجمع سلامت شهرستان دیلم اظهار داشت: بیتوجهی به موضوع پسماند میتواند برای مردم هر شهر و حتی ساکنان روستاها نیز مشکلآفرین باشد.
دکتر قاسم برجوئیفرد در رابطه با موضوع سلامت و پسماند بیان کرد: در هر مکانی مثل سایت دفن پسماند که میکروب وجود داشته باشد، طبیعتاً باعث شیوع بیماری میشود.
وی عنوان کرد: هدف ما از تشکیل مجمع سلامت با موضوع پسماند این است که در حوزه سلامت قبل از آنکه بیماری شایع شود سرمایهگذاریهای هدفمند صورت. گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ادامه اظهار داشت: مبحثی که امروز فوقالعاده حائز اهمیت است و مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز است، جمعیت و فرزند آوری است.
وی اضافه کرد: در دهه ۷۰ و ۸۰ نرخ باروری در استان بوشهر سه و چهار فرزند بود اما امروز گرایش بیشتر خانوادهها به سمت تکفرزندی است و این موضوع در آیندهای نهچندان دور، جمعیتِ غالب را به سمت سالمندی سوق میدهد.
دکتر برجوئیفرد مطرح کرد: برای اینکه جمعیت ثابت بماند هر زوج بهطور متوسط باید ۲.۱ فرزند به دنیا بیاورند که به آن میزان جایگزینی جمعیت گفته میشود که امروز این عدد در استان بوشهر ۱.۴ و میزان خطرناکی است.
دومین مجمع سلامت شهرستان دیلم با حضور فرماندار، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، امامجمعه دیلم، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی، مسول امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی و اعضای شورای اداری شهرستان دیلم برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ب 3060
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید