بازسازی

با همت خیر نیک‌اندیش حوزه سلامت؛ بخش داخلی زنان بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه بازسازی شد
سرپرستار بخش داخلی زنان بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: به همت خیر نیک‌اندیش حوزه سلامت با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ میلیارد ریال به‌طور کامل بازسازی شد.

بخش زنان بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شهرستان گناوه باهمت خیر حوزه سلامت بازسازی می‌شود
رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه از بازسازی بخش زنان این مرکز با هزینه‌ای بالغ‌بر 10 میلیارد ریال توسط خیر حوزه سلامت خبر داد.

تقدیر رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور به منظور همکاری در برگزاری حماسه اربعین حسینی در سال 1397 از مجموعه ‏دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر کرد.‏

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان خبر داد: 50 درصد از ساختمان‌های حوزه بهداشت شهرستان تنگستان نوسازی و بازسازی‌شده‌اند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: در راستای اجرای طرح تحول سلامت در شهرستان تنگستان 50 درصد از ساختمان‌های حوزه بهداشت در این شهرستان بازسازی و یا نوسازی شده‌اند.