بیمارستان.امام‌حسین(ع)

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به دستگاه رادیولوژی پرتابل دیجیتال مجهز شد
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به دستگاه رادیولوژی پرتابل دیجیتال مجهز شد.

ویزیت ماهانه ۴۰ بیمار دیالیزی توسط فوق تخصص نفرولوژی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: ماهانه ۴۰ بیمار دیالیزی توسط فوق تخصص نفرولوژی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم ویزیت می‌شوند.

فرماندار تنگستان: تلاش‌های صادقانه و خدمات درمانی بیمارستان امام حسین (ع) اهرم رضایت‌بخش است
فرماندار تنگستان گفت: تلاش‌های صادقانه و پیگیری‌های دکتر زینب حسینی رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم و مجموعه درمان شهرستان تنگستان موجب رضایت نسبی مراجعین شده است.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد؛ ارائه بیش ۸ هزار و ۲۰۲ خدمت درمانی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم در طرح سلامت نوروزی
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: هم‌زمان با ایام تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، بیش از ۸ هزار و ۲۰۲ نفر با مراجعه به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از خدمات درمانی بهره‌مند شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ تکمیل بخش مراقبت‌های ویژه قلب بیمارستان امام حسین (ع) اهرم توسط خیر تنگستانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تکمیل بخش مراقبت‌های ویژه قلب (CCU) بیمارستان امام حسین (ع) اهرم توسط خیر تنگستانی خبر داد.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: مردم شهرستان تنگستان از خدمات تشخیصی و درمانی متخصص قلب و عروق بهره‌مند می‌شوند
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: به همت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مردم شهرستان تنگستان از خدمات تشخیصی و درمانی متخصص قلب و عروق بهره‌مند می‌شوند.

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون؛ ۱۴ هزار بیمار از خدمات تصویربرداری بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بهره‌مند شدند
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۱۴۰۲، تعداد ۱۴ هزار و ۶۹۵ نفر از خدمات تصویربرداری بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بهره‌مند شدند.

در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۲؛ ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵۹ هزار و ۶۰۵ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵۹ هزار و ۶۰۵ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ خبر داد.

رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: آموزش کارکنان سبب افزایش بهره‌وری در سازمان خواهد شد
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: آموزش کارکنان سبب افزایش بهره‌وری در سازمان خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: لزوم توجه به امور رفاهی کارکنان / ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب ویژه پرسنل
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: سلامت و رفاه کارکنان و ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب از اهداف اساسی حوزه ریاست در بیمارستان امام حسین(ع) اهرم به شمار می‌رود.

دیدار رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با خانواده شهید رضا صبوحی
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به مناسبت وفات ام‌البنین (س) و روز تقدیر از مادران و همسران شهید با حضور در منزل شهید رضا صبوحی با مادر و دیگر اعضای خانواده این شهید والامقام دوران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.

رابطین بهداشتی بیمارستان‌ها، پل ارتباطی بین بهداشت و درمان
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: رابطین بهداشتی در بیمارستان‌ها کارشناسان باتجربه‌ای هستند که در زمینه ارائه‌ی خدماتِ سلامت، نقش پل ارتباطی بینِ بخش بهداشت و درمان را ایفا می‌کنند.

آزمایش‌های سلامت باروری در بیمارستان اهرم انجام می‌شود
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: برای اولین بار در شهرستان تنگستان، آزمایش‌های سلامت باروری در زنان و مردان در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم انجام می‌شود.

بازدید سرزده وزیر بهداشت از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم در حاشیه سفر به استان بوشهر/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در بازدیدی سرزده از بیمارستان امام حسین(ع) اهرم بازدید کرد.

بازدید قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان، قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به اتفاق اعضاء کمیته طرح تحول سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بازدید نمود.

جانباز دوران دفاع مقدس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل شد
با حضور مسئولین استانی و شهرستانی از رسول اهرمی حقیقی جانباز هشت سال دفاع مقدس شاغل در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل شد.