بیمارستان.اهرم

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد؛ اعزام دو بیمار سوختگی با بالگرد اورژانس ۱۱۵ از بیمارستان اهرم به گناوه
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از اعزام دو بیمار سوختگی با بالگرد اورژانس ۱۱۵ از بیمارستان اهرم به گناوه خبر داد.

در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید بیمارستان امام حسین (ع) اهرم مطرح شد؛ واحد اعزام بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تقویت می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: واحد اعزام بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تقویت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۱۲۰ میلیارد ریال پروژه بهداشتی و درمانی در تنگستان هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۱۲۰ میلیارد ریال پروژه بهداشتی و درمانی در تنگستان هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.

درشهرستان تنگستان برگزارشد: مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور مسئولین استانی وشهرستانی درسالن اجتماعات این شبکه برگزارشد.