دکتر.حمید.صمدزاده

رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت: افزایش رضایتنمدی مردم هدف مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: افزایش رضایتمندی مردم هدف مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است.

رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت: طرح دهان و دندان برای ۱٫۲ میلیون دانش‌آموز اجرا می‌شود
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امسال در قالب اجرای برنامه سلامت دهان و دندان‌پزشک ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز پایه ششم ابتدایی در کشور زیرپوشش طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی قرار می‌گیرند.

تحولات در حوزه بهداشت دهان و دندان در استان بوشهر بسیار رضایت‌بخش است
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: اقدامات صورت گرفته در استان بوشهر در زمینه بهداشت دهان و دندان در مقایسه با استان‌های دیگر بسیار چشمگیر است.