دکتر.عبدالمحمد.خواجه‌ییان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: در دو هفته اخیر شاهد افزایش سرعت موارد مثبت در تمام شهرستان‌های استان هستیم
در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در 22 فروردین 1400 رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: در دو هفته اخیر شیب تند، سریع و غافلگیر کننده از نمونه‌های مثبت در شهرستان‌های مختلف استان را شاهد هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان بوشهر کاهش یافته است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مواجه‌ایم همچنین تجمع مسافرین و عدم استفاده از ماسک در شهرهای ساحلی مشهود است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: از اجرای طرح شهید سلیمانی تا آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر/ گزارش تصویری
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان بوشهر با همکاری سپاه، استانداری، هلال‌احمر و بسیاری از دستگاه‌ها با هدف شناسایی زودهنگام موارد بیماری و تشخیص کانون‌های بیماری در حال اجرا است که خوشبختانه این طرح به خوبی ...

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یکی از پیشرفته‌ترین برنامه‌های حوزه سلامت کشور برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از پیشرفته‌ترین برنامه‌های حوزه سلامت کشور برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یکی از گروه های در معرض خطر اعتیاد دانشجویان می‌باشند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگاه پیشگیری از اعتیاد گفت : بر طبق آمارهای موجود تا سال 1382 تعداد افراد معتاد در کشور بالغ بر یک میلیون و 200 هزار نفر بوده است که یکی از گروه‌های در معرض خطر اعتیاد دانشجویان هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دانش آموزان در سلامتی خود و خانواده ها تاثیر زیادی دارند
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در همایش سفیران سلامت گفت : دانش آموزان می توانند تاثیر زیادی در سلامتی خودشان و خانواده شان داشته باشند.