روغن.کنجد


1 دی 1403
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مردم از خرید روغن‌های سنتی خودداری کنند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: باید از خرید و مصرف روغن‌های سنتی مثل روغن‌های کنجد که با روش پرس سرد در معرض دید افراد تهیه می‌شود خودداری کرد.

 

27 تير 1396
آیا روغن کنجد برای سرخ کردن مناسب است؟/ دمای مناسب برای پخت‌وپز با روغن کنجد
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو بوشهر گفت: زمان، میزان حرارت و نقطه دود روغن، سه عامل بسیار مهم در استفاده از روغن‌های خوراکی جهت طبخ غذا و آشپزی می‌باشد که مصرف‌کنندگان محترم باید توجه زیادی به این عوامل داشته باشند.

 
 
 
< >