1 دی 1403کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مردم از خرید روغنهای سنتی خودداری کنندکارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: باید از خرید و مصرف روغنهای سنتی مثل روغنهای کنجد که با روش پرس سرد در معرض دید افراد تهیه میشود خودداری کرد.
27 تير 1396آیا روغن کنجد برای سرخ کردن مناسب است؟/ دمای مناسب برای پختوپز با روغن کنجدکارشناس آزمایشگاه غذا و دارو بوشهر گفت: زمان، میزان حرارت و نقطه دود روغن، سه عامل بسیار مهم در استفاده از روغنهای خوراکی جهت طبخ غذا و آشپزی میباشد که مصرفکنندگان محترم باید توجه زیادی به این عوامل داشته باشند.