ساعت.سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: کارمندانی که واکسن تزریق نکرده‌اند موظف هستند هفته‌ای یک مرتبه تست کرونا انجام دهند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در برنامه ساعت سلامت که در تاریخ 18 مهر 1400 از سیمای مرکز بوشهر پخش شد گفت: در ادارات مختلف کارمندانی که تا کنون واکسن تزریق نکرده‌اند موظف هستند هفته‌ای یک مرتبه تست کرونا انجام دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: کاهش 10 درصدی موارد ابتلا و بستری بیماری کرونا در استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در برنامه ساعت سلامت که در تاریخ 31 مرداد 1400 از سیمای مرکز بوشهر پخش شد، از کاهش 10 درصدی موارد ابتلا و بستری در استان خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: ظرفیت بیمارستان های استان در حال تکمیل می‌باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در برنامه ساعت سلامت گفت: با موج پنجم شیوع پاندمی کرونا، ظرفیت بیمارستان های اختصاص یافته به بیماران کرونایی در استان در حال تکمیل است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: خصوصیت بارز بیماری کرونا تشدید بیماری‌های مزمن است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در برنامه ساعت سلامت گفت: خصوصیت بارز بیماری کرونا تشدید بیماری‌های مزمن همچون قند خون و فشارخون بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: از 80 هزار نفر کل مرگ و میر در کشور قریب به 50 هزار نفر آن‌ها افراد بالای 60 سال سن هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: از 80 هزار نفر کل مرگ و میر در کشور قریب به 50 هزار نفر از آن‌ها افراد بالای 60 سال سن بودند که با توجه به این آمار اولویت واکسیناسیون با افراد بالای 60 سال سن است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: تعداد موارد بستری در استان بوشهر به یک عدد ثابت رسیده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در تاریخ 5 اردیبهشت در برنامه ساعت سلامت از سیمای مرکز بوشهر گفت: قریب به یک هفته می باشد که در استان بوشهر تعداد موارد بستری به یک عدد ثابت رسیده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همه‌گیری کرونا در روستاهای کوچک استان بوشهر/ ابتلا به کرونا در استان بوشهر به شکل انفجاری است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تاکنون چندین روستا در سراسر استان بوشهر درگیر بیماری کووید ۱۹ شده‌اند.

صحبت‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه ساعت سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با دومین حضور خود در برنامه تلویزیونی ساعت سلامت که از سیمای استانی بوشهر پخش شد، به تشریح اپیدمی بیماری کرونا در استان پرداخت.

گزیده‌ای از صحبت‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه ساعت سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با حضور در برنامه تلویزیونی ساعت سلامت از سیمای استانی بوشهر به تشریح وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های استان ،آخرین وضعیت واکسن و دیگر موارد مرتبط با کرونا در استان بوشهر پرداخت.