سواد.سلامت

توسط دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفت؛ پژوهشی در خصوص سواد سلامت زنان مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی درمانی بوشهر انجام شد
اخیراً، پژوهشی توسط دکتر عبدالرسول خسروی دانشیار گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و تیم وی در خصوص سواد سلامت مادری زنان مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی درمانی بوشهر انجام شده است.

ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از طریق اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در عسلویه
مسئول واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: با اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت به دنبال ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم در شهرستان عسلویه هستیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تأمین سلامت محصولات کشاورزی موضوعی کاملاً اجتماعی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر گفت: به‌طورکلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در تمام مراکز بهداشتی، درمانی، و ۱۹۰ ایستگاه سیار استان بوشهر آغاز شده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در استان همزمان با سراسر کشور امروز در تمام مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و ۱۹۰ ایستگاه سیار آغاز شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: با بالا رفتن سواد سلامت مردم می‌توان به ارتقاء سطح سلامت جامعه امیدوار بود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: افزایش سواد سلامت گامي مهم در توسعه سلامت است و با بالا رفتن سواد سلامت مردم می‌توان به ارتقاء سطح سلامت جامعه امیدوار بود.

معاون شبکه بهداشت دیر: خبرنگاران نقش مؤثری در ارتقا سواد سلامت جامعه دارند
معاون شبکه بهداشت درمان شهرستان دیر گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران عامل مهم ارتقای آگاهی مردم و افزایش سواد سلامت جامعه هستند.

سرپرست شبکه بهداشت دیر: ارتقای فرهنگ و سواد سلامت جامعه اولویت خانه مشارکت مردم است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از اولویت‌های مهم خانه مشارکت مردم، ارتقای فرهنگ و سواد سلامت جامعه است.

بوشهری ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می باشند
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : بر اساس پژوهشی که در تابستان سال 1394 در سطح کشور انجام شد، بوشهری‌ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می‌باشند.