فاطمه.اسماعیلی

معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جم پتانسیل بالای برای تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان بوشهر را دارد
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهرستان جم با توجه به ظرفیت‌های موجود و تعداد بالای خانه‌های بهداشت و بهورزان، پتانسیل تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان را دارد.

مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: تغذیه مناسب خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه مناسب سیستم ایمنی بدن را تقویت و خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد.

با برگزاری همایش افتتاحیه؛ طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان عسلویه آغاز شد
همایش افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و معاون پرورشی آموزش‌وپرورش شهرستان عسلویه به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه دوم دخترانه آسیه شهر نخل تقی برگزار شد.