فرحناز.محبی

مدیر گروه بهداشت مدارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: حداکثر تعداد دانش آموزان برای حضور در کلاس باید ۱۵ نفر باشد
مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و بهداشت مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد افراد حاضر در کلاس‌ها با احتساب ۱٫۵ متر فاصله و ۲٫۲۵ مترمربع مساحت برای هر نفر و حداکثر ۱۵ نفر بایستی حتما در نظر گرفته شود.

در سال تحصیلی جدید؛ برنامه‌های مشترک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و آموزش‌وپرورش افزایش خواهد یافت
مدیر گروه بهداشت مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سال تحصیلی جدید شاهد اجرای برنامه‌های مشترک بیشتر و بهتر بین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و آموزش‌وپرورش خواهیم بود.

مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: معاینات پزشکی دانش آموزان پایه اول دبستان از سوم خردادماه 95 انجام می‌شود/ دانش‌آموزانی که معاینات پزشکی انجام نداده‌اند ثبت‌نام نمی‌شوند
مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: معاینات پزشکی و مراقبت سلامت 6 ساله‌ها (پایه اول دبستان) از سوم خردادماه 95 به‌صورت فراخوان و دعوت از خانواده‌ها برای مراجعه به مراکز سلامت جامعه و پایگاه یا خانه بهداشت ...