مجتبی.عارف‌آزاد


27 تير 1403
با استفاده از نشانگرهای تغذیه‌ای می‌توان با انتخاب مواد غذایی مناسب‌تر موجب حفظ و ارتقاء سلامت شد
کارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان گفت: نشانگرهای رنگی بر روی محصولات غذایی کمک می‌کند تا زمانی که قصد خرید یک محصول غذایی داریم انتخابی متناسب با حفظ و ارتقاء سلامت خود داشته باشیم.

 

17 آبان 1400
کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مسمومیت‌ها می‌توانند در جریان فرآیند تولید ایجاد شوند
کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مسمومیت با مواد غذایی می‌تواند در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آن‌ها ایجاد شود.

 
 
 
< >