27 تير 1403با استفاده از نشانگرهای تغذیهای میتوان با انتخاب مواد غذایی مناسبتر موجب حفظ و ارتقاء سلامت شدکارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان گفت: نشانگرهای رنگی بر روی محصولات غذایی کمک میکند تا زمانی که قصد خرید یک محصول غذایی داریم انتخابی متناسب با حفظ و ارتقاء سلامت خود داشته باشیم.
17 آبان 1400کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مسمومیتها میتوانند در جریان فرآیند تولید ایجاد شوندکارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مسمومیت با مواد غذایی میتواند در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآوردههای غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد شود.