مشاور.اجرایی

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ محسن صحرانورد به‌عنوان مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی محسن صحرانورد را به‌عنوان مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه منصوب کرد.

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر حیدرعزیزنژاد به عنوان مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر حیدر عزیزنژاد را به عنوان مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه منصوب کرد.

مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان بوشهر ۳ میلیارد ریال برای مبارزه با کرونا تخصیص داد.

مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شکل‌گرفته است
مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با توجه به تفکر موجود در سیستم مدیریت دانشگاه، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم شکل‌گرفته است.

مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خیرین دیلم در راستای انجام اقدامات نیکوکارانه پیشگام هستند/ افتتاح و بهره‌برداری سی‌تی‌اسکن و بانک خون در دیلم
مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بهره‌برداری از دستگاه انژکتور سی‌تی‌اسکن و بانک خون آزمایشگاه بیمارستان شهرستان دیلم خبر داد و گفت: خیرین حوزه سلامت دیلم در راستای انجام اقدامات نیکوکارانه پیشگام هستند.

به مناسبت بزرگداشت روز شهدا؛ سه اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نام و یاد شهدا غرس شد/ گزارش تصویری
به مناسبت بزرگداشت روز شهدا، سه اصله نهال با نام و یاد شهدای مدافع حرم، شهدای دانشمند هسته‌ای و شهیده زهرا رگبار شهید مدافع سلامت دانشگاه غرس شد.

مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هیچ بیماری از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر از دریافت خدمات محروم نمانده است/ انقلابی در زیرساخت‌های حوزه سلامت جنوب استان اتفاق افتاده است
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و رئیس حوزه ریاست دانشگاه گفت: با تلاش کادر درمان و مدافعان سلامت استان بوشهر در این ۹ ماه طاقت‌فرسا شیوع کرونا هیچ بیماری از دریافت خدمات محروم نمانده است.

انتصاب دکتر دارابی به عنوان مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر حسین دارابی را به عنوان مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست این دانشگاه منصوب کرد.