منطقه.ویژه.پارس

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بهورزان انسان‌های گمنامی، که بدون هیچ ادعایی در دورترین روستاها برای سلامت مردم گام برمی‌دارند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهمین جلسه کمیته اضطرار منطقه ویژه پارس گفت: آمار کشور در زمینه کرونا ویروس حاصل تلاش انسان‌های گمنامی است بنام بهورزان که بدون هیچ ادعایی در دورترین روستاها برای سلامت مردم گام برمی‌دارند.

دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس با حضور استاندار بوشهر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس مقابله با محوریت بررسی اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا ویروس برگزار شد.

به‌منظور اطمینان از آمادگی برای مقابله با ویروس کرونا صورت گرفت؛ بازدید رییس حوزه سلامت استان بوشهر از پایانه پروازهای خارجی فرودگاه عسلویه/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: به‌منظور اطمینان از آمادگی فرودگاه بین‌المللی عسلویه برای پایش و کنترل مسافران خارجی از پایانه پروازهای خارجی این فرودگاه بازدید به عمل آمد.

به‌منظور کنترل و پایش ویروس کرونا صورت می‌گیرد؛ ورود و خروج در پایانه‌های مرزی عسلویه تنها با تأییدیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر و خارگ گفت: با توجه به اهمیت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا ورود و خروج از همه پایانه‌های مرزی دریایی و هوایی عسلویه تنها با تائید تیم قرنطینه دانشگاه علوم پزشکی امکان‌پذیر شد.