هفته.جمعیت

به مناسبت هفته جمعیت؛ از مادران نوزادان تازه متولد شده در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر تقدیر شد/ گزارش تصویری
به مناسبت هفته جمعیت از مادرانی که در تاریخ 30 اردیبهشت در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر نوزادان خود را به دنیا آورده‌اند تقدیر شد.

دبیر قرارگاه جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر : بیش از نصف زوج‌های بوشهری 5 سال بعد از ازدواج بچه‌دار می‌شوند
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به‌طور میانگین بیش از نصف زوج‌های بوشهری 5 سال بعد از ازدواج بچه‌دار می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: کاهش نرخ باروری، آهنگ رشد جمعیت شهرستان را به سمت پیری می‌نوازد/ نقش مهم واکسیناسیون در بهبود و حفظ سلامتی جامعه
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در نماز جمعه اهل سنت شهرستان گفت: کاهش نرخ باروری، آهنگ رشد جمعیت شهرستان را به سمت پیری می‌نوازد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: بالندگی، مؤثر از جمعیت جوان است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه با اشاره به هفته ملی جمعیت گفت: بالندگی مؤثر از جمعیت جوان است، تولد و افزایش نرخ باروری، افزایش امید به آینده را در پی دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تلاش جهت افزایش فرزند آوری اولویت‌های کاری حوزه سلامت دشتستان در سال جاری است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تلاش جهت افزایش فرزند آوری و عدالت در سلامت از اولویت‌های کاری شبکه بهداشت و درمان دشتستان در سال جاری است.

کارشناس گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از معایب تک‌فرزندی كاهش متوسط ضريب هوشي جامعه است
کارشناس گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در صورت ادامه تک‌فرزندی سهم مادران تحصیل‌کرده از جمعيت آينده در مقايسه با مادران كم تحصيلات بسيار كمتر بوده و همین امر سبب كاهش متوسط ضريب هوشي جامعه خواهد شد.