پانسیون

آغاز عملیات اجرایی پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اخند شهرستان عسلویه
عملیات اجرایی پانسیون دو واحدی پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اخند از توابع شهرستان عسلویه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی آغاز شد.

در شهرستان دشتی صورت گرفت؛ آغاز عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک
در آیینی هم‌زمان با آخرین روز از هفته دولت و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و جمعی از مسئولین، عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک شهرستان دشتی آغاز شد.

در آئینی به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استاندار بوشهر؛ عملیات اجرایی پانسیون ۱۲ واحدی پزشکان بیمارستان دیر آغاز شد
در آئینی به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استاندار بوشهر و هم‌زمان با اولین روز از هفته دولت، عملیات اجرایی پانسیون پزشکان بیمارستان شهرستان دیر آغاز شد.

پانسیون ۸ واحدی برای پزشکان بیمارستان کنگان تأمین شد
پانسیون ۸ واحدی برای پزشکان بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان پس از ماه‌ها پیگیری مستمر و باهمت شورای راهبری پتروشیمی‌های منطقه پارس، تأمین شد.

عملیات اجرایی پانسیون پزشکان آبدان آغاز شد
هم‌زمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی پانسیون پزشکان آبدان آغاز شد.

دو واحد پانسیون پزشکان در مرکز خدمات جامع سلامت آباد به بهره‌برداری رسید
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با بهره‌برداری از دو واحد پانسیون پزشکان در مرکز خدمات جامع سلامت آباد در هفته دولت، جذب پزشک در این مرکز خدمات جامع سلامت تسهیل خواهد شد.

آغاز عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان
هم‌زمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور فرماندار و مدیران شهرستان دشتستان آغاز شد.

با حضور فرماندار شهرستان دشتستان انجام شد؛ آغاز عملیات اجرایی دو واحد پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت بوشکان
با حضور فرماندار شهرستان دشتستان عملیات اجرایی دو واحد پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت بوشکان این شهرستان آغاز شد.

با حضور معاون وزیر بهداشت؛ عملیات اجرایی پانسیون دو واحدی شبکه بهداشت و درمان تنگستان آغاز شد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز عملیات اجرایی پانسیون دو واحدی شبکه بهداشت و درمان تنگستان با حضور سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و مسئولان استانی و شهرستانی خبر داد.

آغاز عملیات اجرایی پانسیون پزشکان بیمارستان زینبیه(س) خورموج در هفته دولت
در ادامه هفته دولت عملیات اجرایی پروژه پانسیون ۶ واحدی بیمارستان زینبیه خورموج با حضور فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان دشتی آغاز شد.

فرماندار دیّر: پانسیون 10 واحدی پزشکان دیّر ساخته می‌شود
فرماندار دیّر گفت: با تصویب اعتبار اولیه در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دیّر، پانسیون 10 واحدی پزشکان این شهرستان ساخته می‌شود.

افتتاح پانسیون پزشکان مرکز بهداشتی و درمانی امام علی (ع) کلمه
به مناسبت دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی، پانسیون پزشکان مرکز بهداشتی و درمانی امام علی (ع) کلمه با حضور مسئولین شهرستانی افتتاح شد.

افتتاح پانسیون 6 واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان
در آیینی پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور مسئولان به بهره‌برداری رسید.