پیمایش

در ادامه کلان طرح پیمایش فرهنگی نظام سلامت استان بوشهر : تقدیر از داروخانه‌های نمونه در پایش میدانی پیمایش فرهنگی
در ادامه کلان طرح پیمایش فرهنگی نظام سلامت استان بوشهر، تقدیر از داروخانه‌های نمونه در پایش میدانی پیمایش فرهنگی صورت پذیرفت.

اجرای روزانه کلان طرح پیمایش فرهنگی در کلیه مراکز وابسته به نظام سلامت استان بوشهر
مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرای روزانه و مستمر کلان طرح پیمایش فرهنگی با رویکرد پایش میدانی کلیه مراکز وابسته به نظام سلامت استان بوشهر با حضور تیم تخصصی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد ...

طرح پیمایش فرهنگی مراکز درمانی کلید خورد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هشتمین ایستگاه بازدیدهای جامع نظارتی معاونت درمان در بیمارستان بقیه‌الله اعظم (عج) دیلم صورت گرفت گفت: طرح پیمایش فرهنگی مراکز درمانی کلید خورد.

آغاز کلان طرح پیمایش فرهنگی نظام سلامت استان بوشهر
مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز کلان طرح پیمایش فرهنگی با رویکرد پایش میدانی کلان گزاره‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی از کلیه نهادهای وابسته به نظام سلامت استان بوشهر خبر داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دومین پیمایش ملی سلامت روان در بوشهر آغاز شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دومین پیمایش ملی سلامت روان در بوشهر و هم‌زمان در سایر نقاط کشور شروع شد.

آغاز پیمایش ملی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان بوشهر
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: هشتمین دوره پیمایش ملی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در سال 1398 آغاز شد.

پیمایش طرح پژوهشی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: طرح پژوهشی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان دشتستان همزمان با سایر شهرستان‌های استان از یکم اردیبهشت‌ماه آغاز شد.

مراجعه روانشناسان به درب منازل به‌صورت تصادفی برای غربالگری اختلالات اعصاب و روان کودکان و نوجوانان
مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : پیمایش سلامت روان کودکان و نوجوانان در بوشهر از ۱۱ مهرماه آغاز و تا اواسط پاییز ادامه خواهد داشت.