کره‌بند

مادران باردار روستای کره بند تحت پوشش 100 درصدی واکسن کرونا قرار گرفتند
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت کره بند شهرستان بوشهر گفت: مادران باردار روستا کره بند تحت پوشش 100 درصدی واکسن کرونا در طرح خانه به خانه قرار گرفتند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خبر داد: اجرای طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ به صورت خانه به خانه در روستای کره بند
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ به صورت خانه به خانه توسط حامیان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستای کره بند و در راستای گام پنجم طرح شهید سلیمانی در حال اجراست.

ساکنان روستای کره بند از نظرعلائم بیماری کرونا به صورت صد درصد غربالگری شدند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مرحله دوم غربالگری کووید 19 به صورت تلفنی برای صد درصد جمعیت روستای کره بند انجام شد.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: درمانگاه صحرایی در روستای کره بند از توابع شهرستان بوشهر بر پا شد
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: درمانگاه صحرایی در روستای کره بند از توابع شهرستان بوشهر بر پا شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افتتاح خانه‌های بهداشت در مناطق کمتر توسعه‌یافته از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افتتاح خانه‌های بهداشت در مناطق کمتر توسعه‌یافته از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی بوشهراست.

بهره‌مندی 200 روستایی از خدمات بهداشتی در غرفه سلامت روستای کره بند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از برپایی ایستگاه سلامت در روستای کره‌بند و بهره‌مندی 200 نفر از اهالی این روستا از خدمات ارائه‌شده در این ایستگاه خبر داد.

با حضور مسئولین استان؛ عملیات اجرایی خانه بهداشت روستایی کره بند بوشهر آغاز شد
با حضور استاندار و در چارچوب اقدامات مرتبط با بسته بهداشت در مناطق روستایی و کم برخوردار استان بوشهر، عملیات اجرایی خانه بهداشت روستای کره بند آغاز شد.

اتاق دوستدار کودک در مرکز بهداشتی درمانی کره بند راه‌اندازی شد
سرپرست مرکز بهداشتی درمانی کره بند گفت: برای تحقق یافتن اهداف برنامه سفیران سلامت اتاق‌ دوستدار کودک برای ارایه خدمت به مادران در مرکز بهداشتی درمانی شهید محمدجعفر نیکبخت کره بند راه‌اندازی شد.