سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: اجرای طرح ایراپن هزینه درمان را کاهش می‌دهد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: اجرای طرح ایراپن هزینه درمان را کاهش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، محمود ذاکری در کارگاه ایراپن ویژه پزشکان افزود: هدف اصلی اجرای سند کنترل بیماری‌های غیر واگیر و طرح ایراپن تشخیص سریع و درمان بیماری‌های غیر واگیر با دقت بالاتر و هزینه کمتر است.
وی تصریح کرد: طرح ایراپن (بسته اساسی مداخلات بیماری‌های غیر واگیر) در جهت اهداف بلندمدت سازمان ملل متحد و برای کاهش عوامل خطر در ایران مدتی است که طراحی‌شده و در شهرستان دیلم همزمان با سراسر کشور در حال اجرا می‌باشد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم بابیان اینکه اثربخشی سرمایه‌گذاری در حوزه بهداشت و ارتقای شاخص‌های سلامت و افزایش امید به زندگی امری ضروری است افزود:
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز ضمن اشاره به اهداف طرح تحول سلامت گفت: بر اساس برنامه تنظیم‌شده، مقرر گردیده است تا سال 1404 بیماری‌های غیر واگیر 25 درصد کاهش یابد.
انتقام عزیز زاده اظهار داشت: برنامه ایراپن عوامل خطر در زمینه پیشگیری از چهار بیماری دیابت، سرطان، آسم و بیماری‌های تنفسی و نیز بیماری‌های قلبی و عروقی در جمعیت 30 تا 70 سال را مدنظر قرار می‌دهد
کارگاه ایراپن ویژه پزشک با حضور تعداد 40 پزشک از شهرستان‌های دیلم، بوشهر، گناوه، کنگان، عسلویه، تنگستان، دشتستان و دیر در شهرستان دیلم برگزار شد.
انتهای پیام/ ا.ب 3060
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.