مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان تنگستان خبر داد: مسمومیت ۳۰ نفر در تنگستان با گاز مونو اکسید کربن

مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان تنگستان گفت: ۳۰ نفر در تنگستان به دلیل مواجهه با گاز مونو اکسید کربن دچار گاز گرفتگی شدند که با حضور اورژانس ۱۱۵ این شهرستان اقدامات لازم برای آنان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان؛ حسین آردن افزود: ۳۰ نفر که برای تفریح به روستای کربلایی در بخش مرکزی تنگستان رفته و در چادر اسکان داشتند به دلیل استشمام گاز مونو اکسید کربن حاصل از سوخت ناقص زغال دچار مسمومیت شدند.
وی ادامه داد: خوشبختانه با حضور اورژانس ۱۱۵ تنگستان در محل و معاینه همه افراد، ۲۵ نفر از آنان مشکل جدی نداشته و به صورت سرپایی اقدامات لازم برای آنان انجام شد.
مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان تنگستان گفت: ۵ نفر دیگر نیز که دچار عوارض شدید گاز گرفتگی با گاز مونو اکسید کربن بودند سریعاً برای انجام مراحل درمانی به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم منتقل شدند.
وی علائمی همچون سردرد مبهم، ضعف عضلانی و سرگیجه، حالت تهوع و استفراغ، تنگی نفس، گیجی و خواب آلودگی، تاری دید و در نهایت تشنج را از نشانه‌های گاز گرفتگی با مونو اکسید کربن بیان کرد.
حسین آردن از مردم خواست از انتقال سوخت‌های فسیلی که به صورت ناقص سوخته‌اند به محل اسکان خود جلوگیری و در صورتی که در منزل از بخاری گازی استفاده می‌کنند راه‌های خروج گاز حاصل از سوخت را بررسی و از سلامت آن اطمینان یابند.

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.