رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: از ابتدای شروع بیماری کرونا در تنگستان نزدیک به ۳ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که این آمار در شهرستان تنگستان به‌صورت بی‌سابقه‌ای در حال افزایش است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان؛ مهندس عادل مقدس در جلسه ستاد کرونا شهرستان بیان داشت: بخشی از دلایل افزایش آمار مبتلایان در تنگستان ارتباط مستقیمی با خستگی مفرط مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بازگشت به آداب‌ورسوم قبل از کرونا و عادی انگاری در سطح جامعه بوده است.
وی اظهار داشت: سیر ابتلا به بیماری کرونا در تنگستان صعودی بوده و در اردیبهشت ۴۵۰ ، در خرداد ۵۹۱ و در تیرماه نیز ۶۶۱ مورد ابتلا به کرونا در تنگستان اتفاق افتاده که در این میان ۵۵ درصد مبتلایان تاکنون مردان و ۴۵ درصد را زنان تشکیل داده‌اند  که عمدتاً زنان خانه‌دار و ازنظر شغلی کارمندان و مشاغل آزاد بوده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان تصریح کرد: با افزایش مبتلایان، میزان مرگ‌ومیر نیز در شهرستان افزایش‌یافته که در ماه اردیبهشت، تیر و خرداد مجموعاً ۳۰ مورد فوت بر اثر کرونا را داشته‌ایم که این مورد از ابتدای شروع کرونا ۱۱۵ نفر بوده که غالبا دچار بیماری زمینه‌ای بوده‌اند.
۲۶۵۴ نفر در تنگستان واکسن کرونا دریافت کرده‌اند
مهندس مقدس با اشاره به روند اجرای واکسیناسیون عمومی در شهرستان بیان داشت : از زمان شروع واکسیناسیون کرونا ۵۰۷۹ دز واکسن کرونا برای ۲۶۵۴ نفر تلقیح شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان با تشکر از همکاری آموزش‌وپرورش شهرستان افزود: مرکز جامع واکسیناسیون کرونا در تنگستان به‌صورت پارتیشن‌بندی آماده‌شده و در چند روز آینده شروع به کار می‌کند. این قابلیت در شهرستان وجود دارد که در صورت تأمین واکسن از استان روزانه ۵۰۰ دز واکسن کرونا به متقاضیان تزریق شود.
وی تأکید کرد: باوجوداینکه در شهرستان کمبودی ازلحاظ واکسن وجود ندارد اما متأسفانه استقبال برای دریافت واکسن در شهرهای اهرم و آباد پایین است و این مهم روند واکسیناسیون را در این دو شهر با کندی روبرو کرده است.
۵۶۸۰ بازدید از واحدهای مختلف در تنگستان انجام‌شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت:  در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰۰۲ مورد بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی ، ۱۳۸۶ مورد بازدید از اماکن عمومی ، ۲۹۲ بازید از کارگاه‌ها و صنایع و ۱۵۳۴ مورد گشت مشترک در شهرستان صورت گرفته که طی این فرایند ، ۹۴۱ واحد اخطاریه بهداشتی دریافت کرده‌اند ، ۵۴ مورد معرفی به تعزیرات و ۹۳ مورد پلمب اماکن و مراکز اتفاق افتاده است.
وی اظهار داشت : با توجه به اینکه نظارت بر دفن بهداشتی بیماران کرونا بر عهده شبکه بهداشت و درمان است تعداد ۵۱ مورد نظارت بر دفن اجساد نیز از طرف کارشناسان بهداشت محیط انجام‌شده است.
انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.