مادران باردار روستای کره بند تحت پوشش 100 درصدی واکسن کرونا قرار گرفتند

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت کره بند شهرستان بوشهر گفت: مادران باردار روستا کره بند تحت پوشش 100 درصدی واکسن کرونا در طرح خانه به خانه قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، تنتا نوروزیان اظهار داشت: با اجرای طرح خانه به خانه واکسیناسیون، امروز موفق به پوشش 100 درصدی واکسیناسیون زنان باردار تحت پوشش این مرکز شدیم که شامل زنان باردار ساکن در 7 روستای قمر بودند.
وی بیان کرد: کسانی که واکسن دریافت می‌کنند، نباید تصور کنند پاندمی کووید 19 به پایان رسیده و دست از رعایت پروتکل‌های بهداشتی بردارند بلکه می‌بایست همچنان همه راه‌های پیشگیری از ابتلا را اجرا نمایند.
نوروزیان خاطرنشان کرد: بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت، واکسن موردنظر برای تزریق به مادران باردار از نوع سینوفارم بوده که تزریق این واکسن در روستای کره بند بر اساس اولویت‌بندی انجام شد.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت کره بند شهرستان بوشهر تلاش شبانه‌روزی پرسنل و آموزش‌های سفیران سلامت و مامای این مرکز در دوران پاندمی کرونا را ستودنی دانست  و افزود: با اجرای طرح خانه به خانه واکسیناسیون کرونا، تمام زنان باردار این روستا تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.

انتهای پیام/ا.س 3000

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.