جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: ۲۰۰۰ نفر از مردم بندر امام حسن و حومه خدمات پزشکی ارائه شد

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: به تعداد بیش از دو هزار نفر از مردم بندر امام حسن و حومه خدمات پزشکی ارائه گردید

محمد حیدری در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم عنوان کرد: به مناسبت هفته بسیج و در راستای خدمت‌رسانی به مردم شریف بندر امام حسن شهرستان دیلم، به مدت ۳ روز کلینیک تخصصی با حضور مسئولین استانی و محلی بر پا شد.
وی افزود: در این کلینیک در رشته‌های پزشک عمومی، متخصص زنان، اطفال، کلیه و مجاری ادراری، ارتوپد، جراح عمومی، داخلی چشم و کارشناسان تغذیه روان و جراحی سرپایی اطفال به مردم بندر امام حسن ارائه خدمات صورت گرفت.
حیدری با بیان اینکه به بیش از دو هزار نفر مردم بندر امام حسن و حومه خدمات پزشکی ارائه شد اضافه کرد: تعداد ۸۰ نفر جهت ادامه درمان نیز به بیمارستان ارجاع داده شدند.
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: این خدمات که به مناسبت هفته بسیج ارائه گردید با همکاری و تعامل سازنده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، حوزه بسیج بندر امام حسن، شهرداری و شورای اسلامی شهر امام حسن، دفتر امام‌جمعه بندر امام حسن و شرکت نفت بهرگان صورت پذیرفت که بابت تمام تلاش مجموعه از همه عزیزان تشکر می‌کنیم.
انتهای پیام/م.ب  3060
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.