سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پوشش واکسیناسیون سرخک در کودکان استان بوشهر 95 درصد است

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز پوشش واکسن سرخک در استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: پوشش واکسیناسیون سرخک در کودکان استان بوشهر 95 درصد است.

دکتر قاسم برجوئی‌فرد با بیان اینکه کودکان 12 تا 18 ماه تحت پوشش واکسن سرخک قرار می‌گیرند خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش مهاجرت اتباع خارجی به کشور، شناسایی موارد سرخک در حال افزایش است.
وی از مسری بودن بیماری سرخک خبر داد و تأکید کرد: کودکان زیر 5 سال اگر تاکنون واکسن سرخک تزریق نکرده‌اند لازم است والدین آنان در اسرع وقت به یکی از مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود برای تزریق واکسن به کودکان مراجعه کنند.
دکتر برجوئی‌فرد با بیان اینکه ایران موفق به دریافت گواهی حذف بیماری سرخک شده است گفت: با توجه به شیوع بیماری سرخک در بین کودکان اتباع خارجی، احتمال شیوع آن در خانواده‌های ایرانی دارد که باید برای مصون ماندن از ابتلا کودکان به سرخک حتما باید واکسن در 2 نوبت تزریق شود.

انتهای پیام/ س.م 1021

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.