به مناسبت هفته جمعیت؛ از مادران نوزادان تازه متولد شده در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر تقدیر شد/ گزارش تصویری

به مناسبت هفته جمعیت از مادرانی که در تاریخ 30 اردیبهشت در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر نوزادان خود را به دنیا آورده‌اند تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ به مناسبت هفته جمعیت و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در  خصوص فرزندآوری و افزایش جمعیت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بخش‌های نوزادان، NICU و زایشگاه بازدید و از مادرانی که در این روز زایمان کرده‌اند و نیز کارکنان این بخش‌ها با اهدا گل و هدیه تقدیر کردند.
در این بازدید مشاور رییس دانشگاه در امور هماهنگی و برنامه‌ریزی، سرپرست معاونت درمان، سرپرست معاونت بهداشت،  سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و سایر مسئولین دانشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/ م.ف1024

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.