رفع مشکل تأمین سرم؛ با توزیع بیش از ۱۰هزار سرم در مراکز خدمات جامع سلامت/از تقاضای غیرضروری تزریق سرم خودداری کنید

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به افزایش موارد مثبت کرونا و شیوع آنفلوانزا، مشکلاتی در تأمین سرم برای نیازمندان به تزریق سرم در مراکز خدمات جامع سلامت پیش آمد که با همکاری سازمان غذا و دارو نزدیک به ۱۰هزار سرم در بین مراکز خدمات جامع سلامت توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئی‌فرد افزود: تعداد بالای مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت در نیاز به تزریق سرم، باعثِ توزیع نامتوازن سرم در بعضی از مناطق استان شد که با همکاری با سازمان غذا و دارو این مشکل مدیریت شده است.
این مقام مسئول بهداشتی اظهار داشت: افزایش موارد مثبت کرونا و شیوع آنفلوانزا و نیاز به تزریق سرم در بسیاری موارد، باعث مصرف بیش‌ازپیش سرم شده است و همین موضوع، در تأمین سرم موردنیاز، مشکلاتی به وجود آورده بود.
دکتر برجوئی‌فرد به مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت تأکید کرد: لازم است برای جلوگیری مصرف غیراصولی؛ از تقاضای غیرضروری برای تزریق سرم خودداری کنید.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: با همکاری سازمان غذا و دارو سعی داریم با مدیریت توزیع سرم، از کمبود سرم در مراکز خدمات جامع سلامت جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.