روزانه ۸۰ واحد صنفی در شهرستان دیّر بازدید بهداشتی می‌شود

9 فروردين 1402
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از بازدید روزانه ۸۰ واحد صنفی و اماکن عمومی این شهرستان توسط کارشناسان بهداشت محیط در ایام نوروز خبر داد.

حسین ناظمیان پور در حاشیه بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بندر دیّر گفت: اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان از واحدهای صنفی و سطح عرضه در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان دیّر هم‌زمان با سراسر کشور از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است.
وی افزود: هزار و ۶۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، سامانه آب‌رسان، مراکز اقامتی و اماکن عمومی شناسایی‌شده که کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان به‌طور میانگین روزانه ۸۰ واحد هدف را بازدید می‌کنند.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر بابیان اینکه با هرگونه مصادیق تخلف بهداشتی به‌طور جد برخورد می‌شود، گفت: از ابتدای طرح تاکنون ۱۵۸ اخطار کتبی صادر و ۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی که تخلف بهداشتی داشتند به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: در همین مدت ۱۸۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شد و تعداد ۲۲۱ موردسنجش پرتابل سلامت مواد غذایی صورت گرفته است.
ناظمیان پور با اشاره به اهمیت سلامت آب مصرفی گفت: از ابتدای طرح نیز ۳۱۵ مورد کلر سنجی و ۱۰ مورد نمونه‌برداری میکروبی آب در سطح شهرستان دیّر صورت گرفته است.

انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.