از اساتید گروه پرستاری و کتابداری تقدیر شد/ گزارش تصویری

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اساتید گروه پرستاری و کتابداری تقدیر کرد.

در آستانه روز پرستار و هفته کتابداری، دکتر حسن ملکی‌زاده با حضور در نشست هم‌اندیشی اساتید از استادان گروه پرستاری و کتابداری با اهدای شاخه گل تقدیر کرد.

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دفتر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر سلسله جلسات هم‌اندیشی اساتید به مدت سه روز با موضوعات مختلف به‌صورت دانشکده‌ای و با حضور دکتر حسین سروقامت مشاور عالی مرکز هم‌اندیش اساتید و نخبگان دانشگاهی برگزار شد.
در روز اول این برنامه اساتید دانشکده پزشکی و دندان‌پزشکی با موضوع اساتید، دانشجویان و چالش‌های پیش رو، در روز دوم هم‌زمان با میلاد عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) و گرامیداشت مقام پرستار اساتید دانشکده پرستاری و مامایی با موضوع پرستاری؛ حرفه یا وظیفه به همراه جشن تقدیر از اساتید گروه پرستاری و اهدا گل و در روز سوم اساتید گروه پیراپزشکی و بهداشت با موضوع خانواده پنهان برگزار شد.

انتهای پیام/ س.م 1021

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.