در سال جاری تاکنون؛ ۵۹۰۰ دشتستانی با علائم آنفلوانزا در بیمارستان بستری شدند/ تأخیر در شروع درمان آنفلوانزا باعث ایجاد خطرات جبران‌ناپذیری می‌شود

25 بهمن 1402
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: از آغاز سال ۱۴۰۲ تاکنون طبق گزارش بیمارستان شهید گنجی برازجان، ۵ هزار و ۹۰۰ نفر از مردم دشتستان با علائم آنفولانزا بستری شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، دکتر احسان دربان ملک اظهار کرد: طبق آمارهای رسمی منتشر شده از سازمان جهانی بهداشت، ویروس آنفولانزا بیشتر، کودکان را مورد هدف قرار می‌دهد.
وی تصریح کرد: همه‌ساله زمینه ابتلا به بیماری‌های تنفسی بخصوص در مدارس و بین کودکان افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نگران‌کننده است و تأخیر در شروع درمان و درمان خودسرانه ممکن است باعث ایجاد خطرات جبران‌ناپذیری گردد، بنابراین بیماری آنفولانزا نیازمند اقدام فوری است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: افراد در صورت داشتن علائمی مانند تب، سردرد، سرفه، گلودرد باید به پزشک و یا نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند، آغاز هرچه سریع‌تر فرآیند درمان، تحت نظر پزشک می‌تواند خطر مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری را کاهش می‌دهد.

وی بیان کرد: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت واکسیناسیون علیه آنفولانزا خطر بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه را ۷۰ تا ۹۰ درصد کاهش می‌دهد.
دکتر دربان ملک گفت: به همت واحد بیماری‌های واگیر ستادی و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی با مراجعه به خانه سالمندان، مرکز توان‌بخشی بیماری‌های مزمن روانی خلیج‌فارس، بخش اعصاب و روان بیمارستان شهید گنجی، مددجویان اردوگاه (زندان)، تاکنون هزار و ۲۰۰ نفر از افراد گروه‌های هدف که شامل افراد با بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار، سالمندان، کادر بهداشت و درمان، مبتلایان به بیماری‌های HIV و هپاتیت C، جانبازان، زندانی‌های با بیماری زمینه‌ای، افراد تالاسمی و افراد دیالیزی است، این واکسن را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان اضافه کرد: طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری CDC، فرد بیمار باید حداقل به مدت ۴ تا ۵ روز در منزل استراحت کند و برای پیشگیری از مبتلا شدن دیگر اعضای خانواده و اطرافیان، باید فرد مبتلا حتماً از ماسک استفاده کند و حداقل فاصله ۱ تا ۲ متر را با سایر افراد حفظ کند.

انتهای پیام ز.ح ۳۰۳۱

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.