مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شهدا الگوی بسیار خوبی برای همه به‌ویژه مسئولین هستند/ مسئولین یک دوره تفسیر نهج‌البلاغه را بگذرانند

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهدا الگوی بسیار خوبی برای همه به‌ویژه مسئولین هستند.

حجت‌الاسلام دکتر مهدی جمالی در نشست تبیینی انتخابات در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار داشت: باید مسئولین برای دیدار چهره به چهره با مردم وقت بگذارند.
وی تصریح کرد: گره‌گشایی وظیفه همه مسئولین است و مردم باید به راحتی مشکلاتشان را مسئولین در جریان بگذارند
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مسئولین باید یک دوره مدیریت اسلامی و یک دوره تفسیر نهج‌البلاغه را بگذرانند.
حجت‌الاسلام دکتر جمالی بابیان اینکه مسئول باید به‌گونه‌ای عمل و زندگی کند که مردم احساس کنند مردمی است اضافه کرد: شهدا الگوی بسیار خوبی برای همه به‌ویژه مسئولین هستند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: برای اینکه مردم را تشویق به حضور به‌پای صندوق رأی بیایند باید مسئولین شیوه مدیریتشان را تغییر بدهند.

انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.