تجلیل از پرستاران در بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه

به مناسبت بزرگداشت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، مراسم تجلیل و بزرگداشت مقام پرستار در بیمارستان امیرالمومنین(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه؛ در مراسمی که به منظور تجلیل از پرستاران با حضور فرمانده سپاه پاسداران شهرستان، رییس، مدیریت و مترون بیمارستان و جمعی از دانش آموزان برگزار و با اهدای گل توسط دانش آموزان مدرسه راهنمایی آیه و دبستان شاهد حضرت رقیه، از پرستاران تجلیل شد.
در این مراسم فرمانده سپاه پاسداران و هیأت همراه ضمن بازدید از بخش های درمانی و اهدای گل به پرستاران و تجلیل از مقام والای پرستار، برای تمامی کادر درمان آرزوی موفقیت و برای بیماران طلب شفای عاجل از پروردگار داشتند.
گفتنی است رییس، مدیریت و مترون بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه نیز ضمن بازدید از بخش های درمانی و اهدای گل و لوح تقدیر به مسئولین بخش ها و پرستاران، به بررسی مجدد مشکلات و کمبودهای ناشی از اقدامات بازسازی بخش ها پرداختند.

انتهای پیام/ م.م 4030

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.